fbpx

WEBINAR GRATUIT

Cum să ai de fiecare dată răspuns la întrebările pacientului

Învinge-ți Teama În Consilierea Pacientului Fără Rețetă

Webinarul va avea loc:

Poți participa la Webinarul GRATUIT doar dacă te înscrii! Înregistrarea NU va fi disponibilă!


Ce vei afla la acest WEBINAR:

1.Ce faci când NU știi ce să răspunzi pacientului din fața ta.

Ți s-a întâmplat să fii în fața pacientului, iar el să îți adreseze o mulțime de întrebări la care pur și simplu să te blochezi?

Ei bine, e normal să se întâmple asta, iar psihologii spun că e foarte greu să extragi exact informația de care ai nevoie, dintr-o multitudine de informații pe care le-ai primit și asta mai ales în situații de stres sau cu o încărcătură emoțională mare.

Dar nu îți face griji, îți vom spune în webinar pașii concreți care să te ajute să depășești astfel de situații de fiecare dată.

2. Ce este, de fapt, un caz clinic și cum abordezi corect orice caz clinic?

Anul 2021 a fost perioada în care cei mai mulți dintre pacienți s-au îndreptat către specialistul din farmacie pentru a cere ajutor în rezolvarea problemelor de sănătate.

Și ne referim aici nu doar la o banală durere de cap, ci chiar la afecțiuni mult mai complicate, pentru care oamenii nu au putut ajunge la fel de repede să consulte medicul.

Aceste situații cu care te-ai întâlnit și te vei întâlni de multe ori în farmacie sunt de fapt cazuri clinice, uneori simple, dar uneori extrem de complicate. 

Însă noi te vom ajuta să rezolvi cu succes orice situație de care te vei lovi, indiferent de cât de complicată ți s-ar părea.

3. Cum creezi singur scheme de tratament pentru fiecare pacient.

Știm că informațiile care ni se predau în școală și în facultate constituie o bază excelentă care ne poate forma ca specialiști în domeniul farmaceutic, însă e nevoie să corelăm corect și în fiecare moment teoria cu practica din farmacie

Iar noi te vom ajuta să-ți creezi singur structuri prin care să acoperi direcțiile de consiliere, indiferent de problema pe care o are pacientul din fața ta.

4.Cum alegi surse 100% SIGURE pentru informarea ta ca Farmacist/Asistent.

Trăim în era informației și suntem bombardați de păreri ale multor oameni neavizați când vine vorba de sănătate, tratamente medicale sau prevenție. 

De unde știi să alegi surse de informare sigure în domeniul medical/farmaceutic?

Ei bine, sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont, iar dacă le reții pe acestea, te pot ajuta de acum și până la finalul carierei tale în domeniul farmaceutic.

Acest webinar este susținut de:

Farm. Anca Dome - Farmacist, Trainer în Domeniul Farmaceutic

Farm. Cristina Boț - Farmacist, Trainer în Domeniul Farmaceutic
140055766_234076578324712_680816324410603246_n
  • Noi, Anca Dome și Cristina Boț, suntem farmaciști acreditați ca traineri, pasionați de dezvoltare profesională și training în domeniul farmaceutic.

    În peste 2 ani am lucrat cu peste 500 de Farmaciști și Asistenți în Cel mai mare Training Online din România despre Consilierea Pacientului în Farmacie.

    Din dorință de schimbare și pasiune, am creat o Comunitate de peste 20.000 de Farmaciști și Asistenți începători și cu experiență, iar scopul nostru principal este să devenim mai buni și să creștem împreună, prin informare și educare continuă.

  • Așa că te invităm alături de noi și alte sute de participanți din domeniul farmaceutic la un Nou Webinar GRATUIT, despre Cum Să Ai De Fiecare Dată Răspuns La Întrebările Pacientului! 

Webinarul este Gratuit, dar trebuie să te înscrii acum!