fbpx

Te vom ajuta să devii Specialist în Consilierea Pacientului cu Boală Cronică , în doar 4 Săptămâni

Training Online pentru Farmaciști și Asistenți, 100% interactiv și experiențial, bazat pe Cazuri Clinice și Exemple Practice - Ediție Specială

Preț: 597 RON

Cât de mult te-a pregătit facultatea sau școala pentru realitatea din farmacie?

Terminăm studiile și toți se așteaptă să fim experți încă din prima zi în farmacie.

Să cunoaștem produsele, să consiliem pacienții și să facem scheme complete de tratament și recomandări

Stresul vine din toate părțile.

Ne e teamă de întrebările pe care pacienții ar putea să ni le pună și sunt situații în care ei sunt chiar mai informați decât noi pe anumite subiecte.

Este foarte trist că ne începem cariera cu un super entuziasm, ca să realizăm că teoria și practica sunt total diferite și că deținem informații pe care prea puțin le aplicăm în realitate.

Iar la asta se adaugă presiunea pacienților, care nu au timp și răbdare să ne aștepte până când un coleg cu experiență ne va ajuta să dăm sfatul corect și să facem recomandarea potrivită.

Ne doare că încă există mulți oameni care ne percep ca pe niște simpli vânzători şi care confundă farmacia cu un magazin!

Adevărul e că pacientul simte dacă suntem siguri pe noi și dacă facem consiliere și nu doar simplă vânzare. Și de aici vine respectul lui față de noi și față de această profesie.
 
Și, da, este dezamăgitor ceea ce se întâmplă în domeniul farmaceutic și am avut și noi momente când simțeam că poate am făcut o alegere greșită.
 
E frustrant să te întrebi în fiecare zi care este soluția și cum poți să schimbi această situație.
 
E frustrant că ai trecut prin atât de multe examene grele și nu știi cum poți să ajungi să fii apreciat la adevărata ta valoare.

Începutul a fost atât de greu, încât am ajuns să ne întrebăm dacă asta a fost alegerea corectă

Nu a fost deloc uşor…

Imediat după ce am început să profesăm, am constatat că teoria studiată nu ne ajută decât într-o mică măsură.

Nu știam cum să facem o schemă completă de tratament, nu cunoșteam produsele sau cum să vorbim cu pacienții. 

Cu alte cuvinte, nu stăpâneam, de fapt, ceea ce se întâmplă într-o farmacie.

Simțeam că insistența cu care ne întrebam colegii cu experiență, legat de informațiile pe care trebuie să le dăm pacientului, devenea deranjantă pentru ambele tabere.

Era penibil că aveam tendința să trimitem încontinuu pacienții la medic, din cauza fricii și a nesiguranței.

Aveam mari emoții atunci când un pacient intra în farmacie și eram panicate la gândul că va trebui să îi facem pe loc o recomandare și o schemă de tratament.

Și, într-adevăr, noi ne-am chinuit cu asta o perioadă lungă de timp.

A fost foarte greu să trecem de primii ani, în care oamenii au avut de la noi așteptări uriașe. 

Dar VESTEA BUNĂ este că ne-am dat seama exact cum putem face pentru ca alți oameni să nu mai treacă prin ce am trecut noi.

Adevărul este că poți să te chinui singur, dar soluția pe care noi ți-o propunem durează infinit mai puțin timp și partea frumoasă este că vine la pachet cu tot cu ajutorul nostru.

Ce îți propunem noi, care este soluția noastră concretă?

O metodă testată prin care poți să deții abilitățile unui profesionist în domeniul farmaceutic și asta chiar din timpul școlii sau facultății!

Te invităm într-o călătorie de 4 săptămâni alături de noi,  în care să dăm 100% lucrând împreună pe cazuri clinice și exemple concrete de pacienți cu boli cronice.

Trainingul este interactiv și te va ține în priză. Stând în confortul canapelei tale de acasă, vei învăța foarte multe lucruri alături de noi!

Vei avea la dispoziție o PLATFORMĂ unde vei găsi toate modulele înregistrate,  sub formă de  VIDEO-URI  structurate pe capitole și le vei putea accesa oricând dorești.

În plus, în fiecare săptămână ne vom vedea într-o întâlnire pe Zoom, în care vom răspunde la întrebări și vom discuta tot ceea ce se propune în săptămâna respectivă.

NU este obligatoriu să participi la Zoom, întrucât și înregistrarea acestuia va fi disponibilă.

Pentru a învăța mai ușor, în video-uri vei  putea regăsi și jocuri de rol, de tipul specialist-pacient.

Vestea bună este că poți participa la acest training dacă lucrezi deja în domeniul farma, dar și dinainte să îți începi cariera, dacă ești încă student sau cursant.

Acesta este un training experiențial, în urma căruia ne dorim să poți aplica imediat abilitățile pe care le vei dobândi, pentru că vei învăţa denumiri comerciale şi produse folosite în cele mai frecvent întâlnite afecţiuni în farmacie.

Totul ca să reușești să ajungi la final să nu îți mai fie teamă să faci o recomandare unui pacient, să ai informația super structurată și să știi cum să te poziționezi în fața pacienților, chiar și a celor dificili. 

Şi, foarte important, vei avea ACCES PE VIAȚĂ la platformă şi le vei putea accesa chiar şi după training, oricând doreşti!

Preț: 597 RON

DESPRE NOI:

Noi, Anca Dome și Cristina Boț, suntem doi farmaciști acreditați ca formatori, pasionați de dezvoltare profesională și training în domeniul farmaceutic.

De peste 15 ani am lucrat cu mii de Farmaciști și Asistenți în Consilierea Pacientului în Farmacie.

Din dorință de schimbare și pasiune, am creat o Comunitate de peste 20.000 de Farmaciști și Asistenți începători și cu experiență, iar scopul nostru principal este să devenim mai buni și să creștem împreună, prin informare și educare continuă.

Iar prin acest Training ne dorim ca TU să poți beneficia de toți anii de experiență pe care i-am acumulat în domeniul farmaceutic.

În plus, vei primi informații pe care le-am updatat și îmbunătățit de-a lungul a 4 ediții de Training bazat pe practic, în care am lucrat îndeaproape cu sute de specialiști din acest domeniu

BENEFICII

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă participi la Training:Ce vei învăța la fiecare dintre cele 8 module

 • Afecțiuni cardio – vasculare
 • Dislipidemie
 • Diabet zaharat tip 1, 2
 • Afecțiuni osteo-articulare
 • Afecțiuni neurologice
 • Afecțiuni psihice
 • Afecțiuni gastro-intestinale
 • Afecțiuni hepato-biliare
 

BONUS:

Afecțiuni Dermatologice

 • Bazele afecțiunii (ce simptome are pacientul, cum se manifestă afecțiunea).
 • Cum acționează medicamentele în sine (ce să explici pacientului)?
 • Cum se administrează ?
 • Interacțiuni cu medicamente, suplimente și alimente.
 • Reacții adverse.
 • Ce poți recomanda pacientului?
 • Ce nu poți recomanda pacientului?
 • Suplimente și OTC-uri asociate.

 

BONUS

Training Afecțiuni Dermatologice

Preț: 597 RON

Dacă tu consideri că acest training nu este pentru tine, primești banii înapoi, chiar dacă asta se întâmplă la sfârșitul Trainingului

Beneficiezi de Garanția de 100% – dacă nu ești mulțumit de Training, primești toți banii înapoi.

Această garanție este valabilă pe toată durata Trainingului și ți-o oferim pentru că vrem să fii sigur că noi ne dorim să te ajutăm cu adevărat.

Suntem convinse că, prin acest Training, vei scăpa de frici și probleme, îți vei răspunde la multe întrebări și îți vei recăpăta încrederea în tine, siguranța și pasiunea pentru acest domeniu.

 

Ce pierzi dacă nu te înscrii la Training

 • Nu toți oamenii au dorința de a evolua profesional sau de a se afirma în echipa în care lucrează.  
 • Dar dacă tu faci parte din acea categorie de oameni care vor mai mult, ratând acest training, o vei face în condiții mai grele și într-un timp mult mai îndelungat decât o poți face dacă lucrezi cu noi.
 • Iar după data limită vom închide înscrierile și ne vom ocupa doar de participanți.
 • Vei pierde șansa de a avea ajutorul a doi oameni extrem de pasionați de această profesie, care își doresc enorm să te ajute și să te susțină pe parcursul creșterii tale profesionale.
 • Te vei confrunta, în continuare, cu teama de a nu ști ce să le răspunzi pacienților cu boală cronică.
 • Nu vei ști cum să gestionezi pacienții dificili și vei putea ajunge să creezi situații tensionate, din lipsă de experiență.
 • Nu vei fi colegul cel mai informat din echipa ta 🙂
 • Nu vei putea scăpa de frustrarea de a fi privit drept vânzător, iar lucrul acesta te va determina, probabil, la un moment dat, să renunți la această frumoasă profesie.

Testimoniale - ce spun cursanții despre noi 😊

Hai să recapitulăm ce anume primești 🙂

Preț: 597 RON

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, nu ezita să ne contactezi! Te vom ajuta cu mare plăcere.