fbpx

Te ajutăm să îți
Crești Farmacia / Farmaciile pe termen lung,
Etic și Sănătos.


Construiește-ți o echipă Performantă și Motivată de Farmaciști și Asistenți,
în doar 6 luni.

Dă Click pe Buton și programează o Întâlnire de Consultanță Gratuită


Citește mai jos CE SPUN ALȚII DESPRE NOI:

Adela Sărac
Proprietarul Farmaciei Roua
O creștere lunară de până la 26% a cifrei de afaceri a farmaciei.

Gabriel Corla
Proprietarul Farmaciilor Sanicom
Județul Mureș:

Cristina Vicol
Proprietarul Farmaciilor CSC
Județul Neamț:

Ratis Emoke
Proprietarul Farmaciilor Helianthus
Județul Satu Mare:

Hai să spunem lucrurilor pe nume….

Ca proprietar de farmacie independentă, e posibil să te confrunți cu numeroase provocări în acest moment. 

Produse deficitare, suprastocuri cu produse pe care ai fost nevoit să le achiziționezi, la pachet cu deficitarele, liste întregi de produse cu BBD critic și stresul zilnic că lângă tine s-ar putea deschide o nouă farmacie concurentă.

Și, mai mult decât atât, majoritatea proprietarilor de farmacii declară că una dintre cele mai mari provocări din prezent este legată de resursa umană.

Personal care fluctuează, farmaciști sau asistenți începători pe care ești nevoit să îi angajezi și care, după ce capătă experiență, pleacă în altă parte… 

Oameni cu experiență care sunt din ce în ce mai plafonați și deloc motivați și pe care pur și simplu nu mai știi cum să-i motivezi.

Iar provocări poți avea și cu oamenii vechi din echipă…

Taskuri pe care le delegi și care nu se întâmplă la timp sau chiar deloc, lucruri pe care le consideri de bun simț, dar care par să pună cele mai mari probleme angajaților.

Și speri zi de zi că oamenii vor deveni mai responsabili și mai pregătiți și fără să le spui sau să le ceri tu asta. Mai orientați către a citi un prospect sau informații noi, mai deschiși și mai disponibili atunci când consiliază pacienții.

Speri că poate școlile nu vor mai scoate pe bandă rulantă farmaciști și asistenți pe care efectiv trebuie să îi iei de la zero.

Și poate te chinui de ani buni să creezi o echipă completă, să nu mai fie nevoie să le faci tu pe toate și să poți avea timpul necesar pe care să îl aloci efectiv doar creșterii și  dezvoltării farmaciei sau farmaciilor tale.

Și te înțelegem perfect…

Nu e deloc ușor să găsești timp pentru creștere în multitudinea de provocări care apar.

Nimeni nu te-a învățat ce instrumente de leadership sau management sunt necesare în prezentul pe care îl trăim și fărăr de care riști, să ajungi la epuizare, la demisia singurilor oameni buni sau chiar la nedoritul faliment, din cauza vreunui lanț care se trezește să mai deschidă un punct chiar lângă tine.

Însă un lucru e sigur! Nu trebuie să te învinovățești. Nimeni nu te-a învățat ce îi motivează cu adevărat pe oameni și ce îi face să acționeze.

Iar ce am constatat de-a lungul acestor ani a fost că pentru a crește o farmacie, e nevoie de un sistem

E nevoie de automatizare.

Însă este la fel de multă nevoie de oamenii potriviți, cu abilitățile potrivite, care să creeze și să aplice acest sistem.

Ne-am dat seama că e, de fapt, că dacă vrei să crești cifra de afaceri pe termen lung, iar asta să aibă un impact pozitiv și asupra echipelor de farmaciști și asistenți, e nevoie de un puzzle mult mai complex.

Așa că ne-am dedicat o perioadă lungă de timp rezolvării acestei probleme:

Cum îți crești Farmacia/Farmaciile pe Termen Lung, Etic și Sănătos

Cum îți construiești o echipă Performantă și Motivată de Farmaciști și Asistenți, în doar 6 luni.

Programează-te și tu la Consultanța Gratuită, ca să vezi ce soluții am găsit


Care este soluția noastră?


Programul Smart Pharma:


Planul Tău în 5 Pași Pentru Creșterea Echipei Și A Farmaciei.

Ce îți aduce Programul Smart Pharma?

Din nou, acest sistem este pentru Proprietarii de Farmacii care vor să-și crească farmacia sau farmaciile pe termen lung, etic și sănătos, în doar 6 luni.

Iată ce se va întâmpla când vei lucra cu noi:

  • Deții un sistem testat prin care să crești farmacia/farmaciile,  pe termen lung, și asta fără să cheltui mii de euro pe lună care îți aduc zero rezultate.
  • Vei putea crește cu ușurință nivelul de pregătire al oamenilor din echipa ta, cu beneficii enorme în fidelizarea pacientului.
  • Scapi de incertitudinea că oamenii din echipa ta nu consiliază corect pacienții.
  • Înțelegi cum îi poți ajuta pe cei din echipă să își creeze statutul de specialiști în fața pacienților și să îi facă pe aceștia să le accepte cu încredere recomandările.
  • Poți să înțelegi, în sfârșit, care este soluția pentru a-ți determina echipa să aplice informațiile cu care vii către ei.
  • Farmaciștii și asistenții din echipă nu vor mai trimite pacienții la medic când nu e cazul, pentru că nu le va mai fi frică să facă recomandări sau să dea sfaturi.
  • În sfârșit nu o să te mai streseze concurența cu prețuri și oferte mai bune decât tine, pentru că știi că ai un sistem pe care ei încă nu îl folosesc.
  • Poți uita de frica de mediul online și te vei alinia cu concurența, pentru că Farmacia ta va deveni un brand puternic și cunoscut de toată lumea.
  • Vei scăpa de stresul financiar și vei reduce presiunea medicamentelor deficitare, care îți pun zilnic probleme.
  • Vei simți siguranță și entuziasm pentru că, în sfârșit, în farmacia ta lucrurile se vor întâmpla așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.

Programează-ți o Consultanță Gratuită pentru a vedea dacă te califici pentru program