fbpx

Felicitări pentru înscrierea la Webinarul Gratuit! Ne vedem pe 4 iunie, de la ora 19:00.
Rămâi pe pagină...Avem o surpriză pentru tine ⤵️

SUPLIMENTE CU VITAMINE
-carte în format electronic-

Tot Ce Ai Nevoie Să Știi În Recomandarea Oricărui Supliment Cu Vitamine în Farmacie

Reducere 34% – 147 RON doar 97 RON

Cum se desfășoară discuția ta cu pacientul atunci când recomanzi un supliment cu Vitamina D, A sau orice altă vitamină?

Piața farmaceutică de suplimente a explodat pur și simplu în ultima vreme… formule noi de vitamine combinate cu diferiți alți nutrienți sau vitamine în zeci de variante de supliment sau OTC.

Iar întrebările pacientului curg lanț:

 • Care este cel mai bun?
 • Ce diferență este între ele?
 • Am voie să iau vitaminele odată cu medicamentele de pe rețetă?
 • Cum știu că am lipsă de vitamine? 
 • Ce se întâmplă dacă iau prea multe vitamine?
 • Care este perioada în care trebuie administrez suplimentul?
 
Iar procentul de automedicație în rândul pacienților este în continuă creștere și oamenii tind să ia după ureche orice produs pe care îl văd în reclame.
 
Și dacă încă nu ți se par suficient de grave aceste lucruri, află că studiile arată un număr semnificativ de boli grave sau chiar decese apărute ca urmare a acestor lucruri.
 
Așa că, pe lângă teama că pacienții ar putea să adreseze multe întrebări despre un supliment sau OTC, apare și rolul nostru extrem de important în combaterea acestor situații.
 
Și, realist vorbind, dacă ne referim doar la suplimentele cu vitamine, sunt foarte multe informații pe care nu știm că nu le știm. 

De ce se pot complica lucrurile în cazul eliberării unui supliment cu vitamine

 • Există o serie de medicamente cu care pacientul vine pe rețetă și care pot să nu își mai facă efectul la administrare concomitentă cu anumite suplimente.
 

Știai, de exemplu, că Vitamina B5 poate interacționa cu medicația pentru maladia Alzheimer? 

 • Și, mai mult decât atât, există situații foarte grave care pot apărea prin interacțiunea dintre anumite vitamine și medicamentele din tratamente cronice.
 

Digoxina, de exemplu, poate reduce capacitatea celulelor inimii de a absorbi și a utiliza vitamina B1 (în special, când se asociază cu diureticele).

Așa că, ia-ți câteva minute și gândește-te cât este de important să avertizezi pacientul.

 • Și asta chiar și atunci când recomandarea nu vine din partea ta, ca farmacist, ci pacientul vine el însuși în farmacie și solicită un anumit produs cu vitamine. 

Foarte mult timp și noi am eliberat aceste tipuri de suplimente fără să oferim niciun fel de informație pacientului, din teamă sau necunoaștere

DA, au fost momente când tot ce făceam era să punem suplimentul sau OTC-ul într-o pungă, să dam bonul și restul și cam atât 😔

Nu aveam curaj să mergem mai departe cu discuția, să ne gândim că ar putea exista interacțiuni și nici măcar să întrebăm pacientul de ce crede că i se potrivește un anumit supliment.

Și exact aici este diferența între consilierea farmaceutică și o simplă vânzare.

Între a ajuta cu adevărat pacientul și a-i face rău prin faptul că nu îi transmiți informațiile cu adevărat importante.

Și, privind acum în urmă am realizat câte informații puteam oferi, de exemplu, atunci când eliberam un OTC cu Vitamina D3.

Modul corect de administrare, dozele maxime pentru adult, faptul că această vitamină poate influența pozitiv pacienții cu psoriazis, diabet sau astm bronșic.

Și realizând toate aceste lucruri, odată cu experiența, am gândit împreună o SOLUȚIE la aceste probleme și situații cu care ne-am confruntat.

Soluție care te poate ajuta să reții cu ușurință toate informațiile cu adevărat importante despre vitaminele din suplimente și OTC-uri.

Și ce îți propunem noi, care este soluția noastră concretă?

Un Ghid Practic despre Suplimentele cu Vitamine, sub forma unui e-Book (carte electronică)

Te invităm să descoperi tot ce ai nevoie să știi în recomandarea oricărui Supliment cu Vitamine în farmacie. 

 • E-bookul conține informații despre vitaminele: A, DE, K, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12 și C.
 • Vei primi 97 de pagini în care îți descriem structurat, informațiile de care ai nevoie.
 • E-bookul îl vei primi automat pe e-mail, sub forma unui link de descărcare.
 • Vestea bună este că poți folosi acest e-Book dacă lucrezi deja în domeniul farmaceutic, dar și dinainte să îți începi cariera, dacă ești încă student sau cursant.
 • Iar avantajul de a primi această carte în format electronic este că o poți accesa de pe laptop sau telefon, astfel încât să îți fie la îndemână de fiecare dată când ai nevoie, chiar și când ești cu pacientul în farmacie.
 • Totul ca să reușești să ajungi la final să nu îți mai fie teamă să faci recomandări și să oferi informații atunci când eliberezi suplimente sau OTC-uri cu vitamine. 
 • Să ai informația super structurată și să știi cum să explici pacientului multe aspecte de care te vei lovi în practica din farmacie.

Reducere 34% – 147 RON doar 97 RON

Despre Noi

 

Activăm în Domeniul Farmaceutic de mai bine de un deceniu

Am acumulat experiență ca farmaciști și am format peste 2800 de asistenți și farmaciști pe consiliere, conduită și recomandare.

Am lucrat atât în farmacii independente, cât și de lanț și am studiat îndeaproape tot ceea ce înseamnă această profesie în România și asta chiar dinainte de terminarea facultății. 

Suntem formatori și antreprenori acreditați și, din pură pasiune, am studiat ani la rând psihologia și comunicarea în domeniul farmaceutic. 

Avem la activ câteva zeci de cursuri și webinarii despre marketing online și leadership, tehnici de recomandare și fidelizare.

Și suntem autorii a 2 Ghiduri Practice de Farmacie: ANTIBIOTICE și PROBIOTICE și SUPLIMENTELE cu MINERALE.

În plus, am format peste 2800 de Farmaciști și Asistenți începători sau cu experiență, studenți, proprietari de farmacii sau colegi din drogherii și plafar, în cadrul Primului Curs Online de Consiliere a Pacientului în Farmacia de Comunitate din România.

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să accesezi E-bookul:

Ce pierzi dacă ratezi acest e-Book?

 • Nu toți oamenii au dorința de a evolua profesional sau de a se afirma în echipa în care lucrează.  
 • Dar dacă tu faci parte din acea categorie de oameni care vor mai mult, ratând acest e-book, o vei face în condiții mai grele și într-un timp mult mai îndelungat decât o poți face dacă accesezi direct aceste informații structurate.
 • Vei pierde șansa de accesa cunoștințele din ani buni de practică farmaceutică a doi oameni extrem de pasionați de această profesie, care își doresc enorm să te ajute și să te susțină pe parcursul creșterii tale profesionale.
 • Te vei confrunta, în continuare, cu teama de a nu ști cum să răspunzi la întrebările pacienților legate de suplimentele cu minerale, mai ales celor aflați în situații delicate (cu tratamente cronice, cu stări speciale).
 • Nu vei fi colegul cel mai informat din echipa ta 😊

Ce spun alții despre noi 😊

Reducere 34% – 147 RON doar 97 RON

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, nu ezita să ne contactezi

Te vom ajuta cu mare plăcere.