fbpx

Avem un mesaj pentru tine! Dă play la video-ul de mai jos:

Ghidul Prin Care Îți Crești Farmacia/ Farmaciile Pe Termen Lung, Etic Și Sănătos, în doar 6 luni.

Crește-ți farmacia, construind în același timp o echipă performantă și motivată de Farmaciști și Asistenți.

Dă click pe butonul de mai jos:

De la 497 lei la doar 147 de lei

Dacă ești proprietar de farmacie independentă și te confrunți cu provocări în acest moment, citește mai departe...

Produse deficitare, suprastocuri cu produse pe care ai fost nevoit să le achiziționezi, la pachet cu deficitarele, liste întregi de produse cu BBD critic și stresul zilnic că lângă tine s-ar putea deschide o nouă farmacie concurentă.

Personal care fluctuează, farmaciști sau asistenți începători pe care ești nevoit să îi angajezi și care, după ce capătă experiență, pleacă în altă parte… 

Oameni cu experiență care sunt din ce în ce mai plafonați și deloc implicați și pe care pur și simplu nu mai știi cum să-i motivezi.

Iar provocări poți avea și cu oamenii vechi din echipă…

Taskuri pe care le delegi și care nu se întâmplă la timp sau chiar deloc, lucruri pe care le consideri de bun simț, dar care par să pună cele mai mari probleme angajaților.

Și speri zi de zi că oamenii vor deveni mai responsabili și mai pregătiți și fără să le spui sau să le ceri tu asta. Mai orientați către a citi un prospect sau informații noi, mai deschiși și mai disponibili atunci când consiliază pacienții.

Speri că poate școlile nu vor mai scoate pe bandă rulantă farmaciști și asistenți pe care efectiv trebuie să îi iei de la zero.

Și poate te chinui de ani buni să creezi o echipă completă, să nu mai fie nevoie să le faci tu pe toate și să poți avea timpul necesar pe care să îl aloci efectiv doar creșterii și  dezvoltării farmaciei sau farmaciilor tale.

Și te înțelegem perfect…

Nu e deloc ușor să găsești timp pentru creștere în multitudinea de provocări care apar.

Nimeni nu te-a învățat ce instrumente de leadership sau management sunt necesare în prezentul pe care îl trăim și fărăr de care riști, să ajungi la epuizare, la demisia singurilor oameni buni sau chiar la nedoritul faliment, din cauza vreunui lanț care se trezește să mai deschidă un punct chiar lângă tine.

Însă un lucru e sigur! Nu trebuie să te învinovățești. Nimeni nu te-a învățat ce îi motivează cu adevărat pe oameni și ce îi face să acționeze.

Iar dacă îți dorești ca farmacia ta să nu rămână pe loc și să crească de la zi la zi, trebuie să știi următoarele lucruri:

1. Oricât de mult te străduiești să faci cele mai bune oferte și să scazi prețurile, e degeaba, dacă cei din echipa ta NU sunt, de fapt, pregătiți să consilieze fiecare pacient care intră pe ușa farmaciei.

2. Nu poți crește dacă în farmacia/farmaciile tale activitățile nu sunt organizate cu proceduri specifice și ușor de aplicat chiar și de un începător.

3. Ceea ce nu verifici, e foarte posibil să nu se întâmple.

4. Dacă nu știi unde te afli în acest moment, indiferent cât de mult te străduiești, nu vei putea aduce o creștere semnificativă și pe termen lung a farmaciei/farmaciilor.

5. Creșterea nu se poate produce de la sine, din inerție, ci e nevoie să aplici instrumente specifice.

Ce îți propunem noi, care este soluția noastră concretă?

 • Acesta este un ghid complet, sub forma unui e-Book (carte electronică) de 61 de pagini, în care vei regăsi structurat pașii concreți prin care poți crește farmacia/farmaciile.
 • Inițial, vei putea să-ți faci o evaluare a farmaciei, dar mai ales a echipei de farmaciști și asistenți.
 • Înveți cum să ai claritate în farmacie, lucrând cu proceduri specifice prin care reduci semnificativ greșelile.
 • Înveți să monitorizezi cu ușurință și să manageriezi corect echipa, astfel încât consilierea pacientului să fie o sursă constantă de creștere.
 • Poți automatiza procesele din farmacie, iar asta îți va aduce timp pentru tine, pentru dezvoltarea ta și a afacerii tale.

Dă click pe butonul de mai jos:

De la 497 lei la doar 147 de lei

Acest Plan de Creștere este creat de:

Farmacist Anca Döme – Trainer, Coach De Comunicare și Dezvoltare Personală

Farmacist Cristina Boț – Trainer, Antreprenor, Business Coach

Fondatoare ale Comunității Pharma 2 Top, formată din peste 28.000 de farmaciști, asistenți și proprietari de farmacii.

Fondatoare ale programului de mentorat Smart Pharma, primul program de creștere a farmaciilor independente și a performanței echipelor de farmaciști și asistenți din România.

Peste 1500 de farmaciști, asistenți și proprietari de farmacii mentorați în programe de creștere, cursuri și traininguri.

6 ediții de Training pentru Farmaciști și Asistenți, Abordarea și Consilierea Pacientului în Farmacia de Comunitate din România.

Peste 30 de cursuri și webinarii despre marketing și leadership, tehnici de recomandare și fidelizare a pacienților.

Cursuri și formări acreditate în zona psihologiei, comunicării, bazate pe tehnici de vindecare și eliberare emoțională.

Autoarele a 2 Ghiduri Practice De Farmacie: Antibiotice și Probiotice și Suplimente cu Minerale.

Participăm activ la creșterea cifrei de afaceri și a profesionalismului în zeci de farmacii din țară, prin primul program de mentorat care se adresează atât proprietarului de farmacie, cât și echipei lui de farmaciști și asistenți. 


Ce rezultate au cei care au aplicat deja Ghidul:

Planul De Creștere A Farmaciei este pentru tine dacă:

 • Ești Proprietar de Farmacie Independentă în România.
 • Vrei să crești farmacia sau farmaciile, etic și sănătos.
 • Vrei ca rezultatele tale de creștere să fie pe termen lung.
 • Vrei să știi exact cum să crești nivelul de pregătire al oamenilor din echipa ta.
 • Vrei să ai o echipă motivată, care să dea 100% chiar și atunci când nu ești cu ei în farmacie.
 • Vrei să fii cu un pas în fața concurenței și să știi exact prin ce te poți diferenția de farmaciile de lângă tine.
 • Planul pe care îl vei descărca automat de pe email conține 5 pași pe care, dacă îi vei implementa, vei putea să crești procentual cifra de afaceri a farmaciei, dar și gradul de implicare al oamenilor din echipa ta.
 • Poți aplica acest plan de creștere, indiferent dacă ai farmacia/farmaciile în mediul rural sau urban și indiferent de numărul de oameni din echipă. 
 • Dacă te implici 100%, vei putea aplica cu succes toți pașii din planul de creștere, iar asta îți va aduce un profit mai mare și o echipă mai motivată.

 

De ce facem asta?

Misiunea noastră în proiectul Pharma 2 Top este aceea de a ajuta proprietarii de farmacii independente să crească farmaciile etic și sănătos, pe termen lung.

Experiența de peste 13 ani ne-a arătat că pregătirea, motivația și performanța oamenilor din echipă, influențează decisiv nivelul farmaciei.

Comunitatea Pharma 2 Top este formată din oameni dedicați acestei profesii și care își doresc să devină lideri pregătiți să formeze echipe performante, care să aducă rezultate pe termen lung. 

Ne dorim farmaciști pregătiți, care să ofere consiliere în orice situație.

Iar asta să contribuie la creșterea farmaciilor din România, pe termen lung și sănătos.

Ghidul Prin Care Îți Crești Farmacia/Farmaciile Pe Termen Lung, Etic Și Sănătos, în doar 6 luni.

Dă click pe butonul de mai jos:
De la 497 lei la doar 147 de lei
netopia_banner_blue (1)