fbpx

Ești Farmacist sau Asistent și vrei să devii mai pregătit în profesia ta?

Află pașii importanți în recomandarea și consilierea pacientului prin tehnici simple și testate, cazuri clinice și exemple din farmacie.

Tot ce trebuie să faci pentru a primi Mini-Ghidul Gratuit este să introduci mai jos adresa de e-mail:
Marketing by

Ce îți oferă concret acest

Mini-Ghid Gratuit?

  • 5 pași simpli și testați, care te vor ajuta în recomandare și consiliere.
  • Partea practică dintr-o farmacie, structurată simplu și logic.
  • Ce poți face pentru a-ți schimba imaginea de vânzător de medicamente în profesionist în sănătate, începând chiar de astăzi.
  • Ce este empatia şi cum îţi poate face viaţa mai ușoară în farmacie.
  • Cum să faci pacienţii să aibă încredere în tine prin tehnici simple, dar demonstrate științific.
  • Vei primi cazuri clinice concrete, pe care le vei putea folosi direct în farmacie.
  • Nu trebuie să reinventezi roata. Faci tot ceea ce făceai până acum, doar că mult mai bine și ușor.
  • Nu contează vârsta sau experiența pe care o ai în domeniul farmaceutic.
  • Vei primi scheme de recomandare pe unele dintre cele mai întâlnite afecțiuni pentru care pacientul poate cere ajutor în farmacie.

Despre Anca Döme și Cristina Boț

 

Am acumulat experiență ca farmaciști de peste un deceniu. Am format sute de asistențifarmaciști și manageri în procesul de consiliere a pacientului, folosind metode de fidelizare bazate pe abilități de comunicare și recomandare.

Am lucrat atât cu farmacii independente, cât și de lanț și am studiat îndeaproape tot ceea ce înseamnă această profesie în România, în comparație cu țările europene, și asta chiar dinainte de terminarea facultății. 

Suntem traineri și antreprenori acreditați și, din pură pasiune, am studiat ani la rând psihologia și comunicarea în domeniul farmaceutic. 

Suntem autoarele a 2 cărți de tip e-Book: Antibiotice și Probiotice și Suplimente cu Minerale, care s-au vândut în peste 1000 de exemplare

Am susținut peste 25 de cursuri și webinarii pentru Farmaciști și Asistenți și am lansat cu succes 6 Ediții de Training Online Abordarea și Consilierea Pacientului în Farmacia de Comunitate, cu peste 600 de participanți.  

De ce facem asta?

 

Povestea noastră a început după mai bine de 10 ani de la terminarea facultății, când am realizat că avem în comun o mare dorință: să schimbăm în bine, împreună, domeniul și profesia pe care o iubim.

Iar în urma sondajelor pe care le-am făcut, am aflat că majoritatea farmaciștilor și asistenților, chiar și cei cu experiență, și-ar dori să știe mai multe legat de practica de recomandare și consiliere a pacientului în farmacie, dar pur și simplu nu au timp, nu știu de unde să înceapă sau unde să caute informații sigure și corecte.  

Și mai mult, am realizat că mulți oameni din acest domeniu și-au pierdut pasiunea și motivația.

Așa că MISIUNEA noastră a devenit aceea de a forma o comunitate formată din oamenii pasionați cu adevărat, care își doresc SĂ CREASCĂ împreună cu noi, să devină CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ  a lor și, împreună, cu pași mici, să aducem schimbări mari și importante în domeniul farmaceutic, redând totodată motivația celor care au cea mai mare nevoie de ea în acest domeniu.

Așa că te invităm să descoperi și tu Mini Ghidul GRATUIT, ca prim pas în schimbarea și dezvoltarea ta profesională și, de ce nu, și personală…

Ești Farmacist sau Asistent și vrei să devii mai pregătit în profesia ta?

Află pașii importanți în recomandarea și consilierea pacientului prin tehnici simple și testate, cazuri clinice și exemple din farmacie.

Tot ce trebuie să faci pentru a primi Mini-Ghidul GRATUIT este să introduci mai jos adresa de e-mail:

Marketing by

Dă un SHARE pe Facebook.